Като използвате сайта на HealthDose.bg, Вие се съгласявате и декларирате, че сте запознати с нашите Политика за Използване на Бисквитки и Декларация за Поверителност на Личните Данни.
ff

За Нас

Как започна всичко ?

Забързаното ежедневие все по-често ни ограничаваше от правилното хранене, а в последствие се превърна в пречка за това да бъдем една по-добра версия на себе си. Осъзнахме, че справянето с този проблем е трудна задача, но също така осъзнахме, че здравето е най-ценното, което човек може да притежава. Любовта ни към чистите и натурални продукти бе причината да Ви предоставим възможността да бъдете по-здрави, по-усмихнати и по-щастливи, защото го заслужавате!


ff

Нашата цел

Знаем, че в днешния свят времето е най-ценният ресурс, който човек може да притежава. Затова на първо място искаме да Ви спестим усилията от търсене на качествени продукти и тоновете противоречива информация, относно полезните свойства на всеки един от тях. Поради тази причина подбрахме само най-качествените и пресни продукти, които да бъдат не само много полезни, но и разнообразни и вкусни!

За да ви спестим време, ние проучихме кои комбинации от продукти могат да Ви осигурят високи нива на някои от основните необходими полезни вещества, от които всеки човешки организъм се нуждае, за да фунционира правилно. След което ги сортирахме и пакетирахме внимателно, за да могат да достигнат до Вас във възможно най - добро състояние

Живееш ли Здрарвословно?

Присъедини се към нас и опитай нашите продукти !